Избори Събития

„Продължаваме Промяната“ откри партиен клуб в Козлодуй СНИМКИ

  18.03.2023 19:01             
„Продължаваме Промяната“ откри партиен клуб в Козлодуй СНИМКИ

Днес, 18 март, “Продължаваме Промяната” откри клуб за съмишленици в град Козлодуй. На тържественото събитие присъстваха кандидатите за народни представители на “Продължаваме Промяната - Демократична България” за 6 МИР Враца и от листи в Северозапада, експерти и симпатизанти.

Официалната част беше открита с приветствие от водача на листата на коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” от Враца маг. инж. Деница Симеонова. Тя благодари на екипа от доброволци в Козлодуй и всички гости, които подкрепят целите и политиките на движението от самото му начало. Деница Симеонова обяви, че работата за подобряването на живота в региона е много, но е и ще бъде основен приоритет на “Продължаваме Промяната” и на коалицията.

Областният координатор за Враца – Деян Войкин, който е втори след Симеонова в листата на обединението в 6 МИР, също поздрави присъстващите и сподели, че освен срещи с граждани, местната приемна ще бъде домакин и на редовни секторни дискусии с бизнеса и представителите на неправителствени организации.

От обединението посочват, че в политическата им програма се залага на използването на ядрения капацитет на България по икономически и екологично съобразен начин чрез изграждане на нови ядрени мощности в Козлодуй. Заложено е изборът на типа на реакторите и площадките да бъде след получаване на публични оферти с ангажименти за срокове и цена на изграждането и разрешаване на проблема с изграждането на национално хранилище за съхранение на отработено ядрено гориво.

В края на официалната част, Деница Симеонова и Деян Войкин разчупиха празнична погача, след което приканиха присъстващите към неформални разговори и коктейл.

Всички съмишленици и жители на община Козлодуй са добре дошли в приемната. Те ще могат да посетят офиса, където да се информират за политическата програма на обединението, предстоящи събития, дейностите, законопроектите, приоритетите и важните за района и страната политики на “Продължаваме Промяната”.

Адресът на офиса е Козлодуй, ул. “Стефан Караджа” 17, ет.1, източно крило.

Подкрепете коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” с номер 12 в бюлетината, защото има как България да бъде нормална европейска държава.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.