Лайфстайл

Кои са червените флагове, за които да следите на първите срещи

  18.03.2023 16:20             
Кои са червените флагове, за които да следите на първите срещи

Първите срещи са много важни за добиването на представа за човека, с когото евентуално може да имате връзка. В тези първи моменти от опознаването можете да добиете немалко информация за това що за човек стои пред вас.
И въпреки че на първа среща сме нервни, невинаги се държим напълно естествено и това може да заблуди другия, има някои червени флагове, които могат да се появят още на първите срещи и които могат да ни спестят 2-3 години неуспешна връзка с предизвестен край.
Когато този момент дойде, вероятно ще се сетите за червените флагове и ще си кажете „знаех си“, но ще сте потиснали тези сигнали още в зародиш.
За да не пропилявате живота и времето си в неподходящи за вас връзки, вижте кои са червените флагове, за които да следите още през първите три срещи.

1. Закъснява за срещите ви.
На всеки се случва да закъснее понякога, но като имате първи срещи и той закъснява за всичките от тях, това е лош знак. В повечето случаи може да означава, че не е готов за връзка или не е готов изобщо да се обвързва на дълбоко ниво, защото не отдава такова значение на партньорите си. Едно обикновено закъснение може да говори много за личността на човек.

2. Пие твърде много.
Някои хора давят притеснението и нервността си на първи срещи в алкохол. Но няколко чаши вино или твърд алкохол могат да са много лош червен флаг в такива моменти. Ако човек не може да се владее и посяга прекалено много към алкохола още на първите срещи, това със сигурност не говори добре. Възможно е да има нездравословна връзка с алкохола, да страда от депресия, да има задълбочена неувереност и ниско самочувствие. Всичко това може да повлияе много негативно на отношенията.

3. Той изглежда прекалено заинтересуван.
Любовното бомбардиране е сериозен червен флаг, който показва друг тип нездравословно обвързване. Когато се срещате с човек, който още от самото начало изглежда изключително заинтересуван от вас, това може да подсказва за прилепчивост, преследвач, дори за нарцис или егоист, пише struma.bg. Ако излизате от съвсем скоро, но получавате похвали, големи жестове, усещате прибързване и нездравословна интензивност в отношението към вас, обърнете внимание на тези червени флагове.