Здраве Събития

Водещ специалист по репродуктивно здраве идва във Враца

  18.03.2023 10:00             
Водещ специалист по репродуктивно здраве идва във Враца

На 1 април (събота), от 11 часа, в Кабинета по репродуктивно здраве във Враца ще бъдат извършени поредните БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за двойки с проблеми. Прегледите ще извършва д-р Елена Бангеева, а ще присъства и ембриологът Мергюл Ферадова.
За да запишете своя час, позвънете на телефон: 0888 888 295 - Таня Видова.
Кабинетът по репродуктивно здраве във Враца се намира в сградата на втора база на ДКЦ-1 във Враца, ул. „Никола Вапцаров“ №4.
Д-р Бангеева завършва Медицински университет София през 2012 г. с отличен успех и придобива специалност Акушерство и гинекология. През 2017 г. придобива магистърска степен по Здравен мениджмънт и обществено здраве.
Тя притежава следните квалификации:
специализации по Ехография и доплер в Акушерството и гинекологията, ендоскопска хирургия (Франция и Белгия) и асистирана репродукция.
Член е на Европейската асоциация по асистирана репродукция и ембриология;
Участвала в множество български и световни конгреси и постоянно обмяна на опит с водещи професори в чужбина.
След своето дипломиране д-р Бангеева специализира и работи като клиницист и оператор в ПСАГБАЛ Св. София. През 2016 г. започва работа в областта на асистираните репродуктивни технологии и придобива български и европейски сертификати. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ "Доверие" в София. Владее английски език.