Събития

Цвети от Хелс Китчън се оказа доста разтропана извън шоуто СНИМКИ

  12.03.2023 19:23             
Цвети от Хелс Китчън се оказа доста разтропана извън шоуто СНИМКИ

Цветомира от Хелс Китчън се превърна в любимка на зрителите и едва ли не в талисман на предаването. Разбира се, не толкова заради умствените й качества (според мнозина те са трудно откриваеми), а заради вечните й изцепки и шоуто, което прави пред шеф Ангелов.

Всички смятаха Цветито за невинно и незапознато с живота дете, още повече, защото е едва в 12 клас и дори не е била абитуриентка. Е, истината обаче ще се окаже друга, а Цветомира далеч по-разтропана, отколкото сме я мислили.

Доказателството за това са снимките й в социалните мрежи, на които тя е всичко друго, но не и "обърканото момиче" от Хелс Китчън. Визуалната разлика е толкова огромна, че ако не знаем, че това е именно Цветомира, няма да я познаем изобщо, пише kliuki.bg. 

Както виждате и сами, тя използва не само тонове макиаж по лицето си, но и тонове филтри и фотошоп, с които си придава още по-горещ и изкусителен вид. А позите, които заема, са... мале мила... То не са чупки в ханша, то не е показване на прелести, то не са чудеса...

Потребители признават, че са потресени от начина, по който се представя в мрежата една ученичка. "Ама то като й гледаш акъла, мозък няма това момиче, а ние поведение искаме да има", коментират я зрители./show.blitz.bg