Събития

Библиотеката в Монтана представя - Абсурдни времена

  26.01.2023 20:00             
Библиотеката в Монтана представя - Абсурдни времена

Днес ви представяме дългоочакваното нецензурирано издание на безспорния бестселър "Абсурдни времена" - поетичния диалог на двамата най-обичани поети, Маргарита Петкова и Добромир Банев.
В книгата "Абсурдни времена" припознаваме себе си такива, каквито сме се чувствали някога, или такива, каквито мечтаем да бъдем в компанията на човека до себе си. Егоизмът често надделява, но мисълта за любимия бързо ни връща на земята. Недоволството е непрестанен спътник, но споделената бутилка вино ни кара да погледнем към утрешния ден с нова надежда. Ревността ни погубва, но остава сигурен начин да заявим своята любов пред света. Скандали и целувки се редуват като дни, в които нищо няма да се повтори или поне не по същия начин.
Животът ни е психодиспансер, където намираме онзи, с когото "по лудост си приличаме", за да упражним изконното си право да обичаме и да бъдем обичани. И за това никой не може да ни сочи с пръст. Единствено нашето легло може да ни съди. В името на любовта, която остава завинаги, независимо колко е позволила да вземем от нея.
Книгата е налична за заемане в отдел „Заемна за възрастни“ на РБ „Гео Милев“.
Заповядайте всеки делничен ден от 08:30 ч. до 17:30 ч.! 
Всички останали налични заглавия може да проверите и в електронния ни каталог на адрес: http://e-catalog.montanalib.com .