България

Изнасилиха 73-годишна жена в дома й във Варненско

  24.01.2023 20:40             
Изнасилиха 73-годишна жена в дома й във Варненско

Районна прокуратура – Варна привлича към наказателна отговорност 22-годишен мъж с инициали А. А. от село Тръстиково за изнасилване на възрастна жена.

Той ще бъде задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия случая прокурор.

В следобедните часове на 23 януари в двора на пострадалата 73-годишна жена във варненското село Синдел нахлул непознат млад мъж. Там той я изнасилил, въпреки нейната съпротива, на която отговорил с физическа сила, съобщи пред медиите административният ръководител на Районна прокуратура – Варна прокурор Невена Илиева.

След това бързо напуснал чуждия имот, като избягал в неизвестна посока, но благодарение на навременната намеса на полицията, бил установен не след дълго. 22-годишният А.А. не е известен на органите на МВР и не е осъждан. Мъжът признал пред разследващите, че в деня, преди да нападението, пил много алкохол.

Работата по доказване и документиране на престъплението продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура във Варна.

Прокурорът по случая ще настоява пред съда за определяне на най-тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемия.Лимонът намалява стреса и алергиите
Студено и с превалявания от сняг и днес
Facebook възстановява профила на Доналд Тръмп
Търсят средства от Фонд ФЛАГ за довършването на проекти
Хороскоп за 27 януари
Златия е на воден режим, а в 10 села от чешмите тече вода с хром, арсен, манган и желязо над допустимото