Събития

Поради огромен зрителски интерес: Правят ИЗВЪНРЕДНИ коледни прожекции на филми и в Градската концертна зала във Враца СНИМКИ

  09.12.2022 16:42             
Поради огромен зрителски интерес: Правят ИЗВЪНРЕДНИ коледни прожекции на филми и в Градската концертна зала във Враца СНИМКИ

От 15 декември ИЗВЪНРЕДНИ коледни прожекции на филми ще се правят НЕ само в кино „Метропол“ във Враца, но и в Градската концертна зала в града.

„Поради засиления интерес на зрителите към предпремиерата  на "Аватар: Природата на водата" и към други филми, които престоят по Коледа, се наложи да направим допълнителни прожекции и в Градската концертна зала. За това изказвам искрена благодарност на кмета на община Враца – Калин Каменов и заместника му – Александър Владимиров, със съдействието на които ще се осъществи това начинание“, каза управителят на кино „Метропол“ във Враца – Николай Николов.

Той уточни, че нетърпеливите фенове на дългоочакваното продължение на мегахита от 2009 година, с който Джеймс Камерън завинаги промени представите ни за качествено и зрелищно киноизживяване, могат да го гледат ПРЕДПРЕМИЕРНО още на 15 декември.

В кино „Метропол“ прожекциите на "Аватар: Природата на водата" са от 18 ч. и 21.30 ч., а в Градската концертна зала – от 19 ч.

Зрителите в кино „Метропол“ ще могат да се потопят в пълнокръвния и всепоглъщащ свят на "Аватар“, както и във всички други 3D филми, с активните очила „XpanD”.  Цената им за ползване е 2 лева.

Тези, които пък са предпочели да гледат прожекции на 3D филми в Градската концертна зала, ще могат да се възползват от пасивните очила „Master Image”. Те са за многократна употреба, а цената за закупуването им е 2.50 лева.

Всеки, който вече има такива, не се налага да купува отново, за да гледа 3D филми в Градската концертна зала.  

Билетите за дългоочакваното продължение на „Аватар“ ВЕЧЕ са в продажба, увериха от кино „Метропол“ във Враца, като призоваха всички фенове на лентата, да си закупят ПРЕДВАРИТЕЛНО билети, за да не се създава хаос в последния момент преди прожекцията.

Цената на билета за "Аватар: Природата на водата" е 9.99 лева – една от най-ниските в страната, а отзивите за филма на световно ниво са изключително възторжени.

Така че – НЕ чакайте, а побързайте към киното, за да си подсигурите предварително места, като си закупите билет.

Филмът НЕ се препоръчва за деца до 12 години.

За малките фенове на киното обаче предстоят вълшебни мигове с прожекцията на анимациите „Ну, погоди! Ваканция“ и „Лешникотрошачката и вълшебната флейта“. На 23 декември пък предстои да излезе дългоочакваното продължение на „Котаракът в чизми“, така че ще бъде забавно и за деца, и за възрастни.

Важно е също да се уточни, че продължителността на "Аватар: Природата на водата" е 3 часа и 10 минути, така че не се учудвайте, ако на някои прожекции има 10-минутна почивка. Но пък филмът наистина си заслужава да се гледа!

Във вторник – 13 декември, ще бъде обявена новата програма на киното – от 16 до 22 декември, която ще може да намерите в сайта на „Конкурент“, както и във фейсбук страницата на кино „Метропол“.

Билети - и за двете зали, могат да бъдат закупени на касата на кино „Метропол“ във Враца.

Касата отваря половин час преди първата прожекция за деня.

Ако имате въпроси, може да се обръщате лично към управителя на киното на тел: 0988 712727.

*Щанд за продажба на пуканки и безалкохолни ще бъде обособен и пред двете зали за прожекции на филми.