Събития

В новия брой на „Конкурент“ четете...

  08.12.2022 20:00             
В новия брой на „Конкурент“ четете...

В новия брой на „Конкурент“ ще намерите подробности за най-новата измама, с която жилят наивни пенсионери в Северозапада.

От криминалната страница: Майка не може да погребе от 50 дни сина си, загинал при гурбет в Германия; Хванаха жители на Бяла Слатина и Враца при нелегални боеве с кучета и незаконни залагания; Травестит, обрал дядо в Пловдив, беше арестуван във Враца; Майстори от Лом потрошиха къщата на софиянец в крайдунавския град, защото се направил на разсеян и не им платил ремонта.

В очерка на броя разказваме за бизнеса на Младен Цолов с акцент на изключително успешния продукт Ponte Dio, който се превърна във визитната картичка на Враца.

От страниците за общините: Как във Видин, Монтана, Враца и Борован отбелязаха Никулден; Във Вършец вдигат хипермаркет; Студентите си харесаха Северозапада като локация за празника.

От спортната страница: БФС превежда 200 бона в касата на Ботев /Враца/; Футболен отбор от Монтанско закри сезона с купон в етно село в Сърбия.

В интервюто на броя Илия Здравков разказва за опита, пренесъл от Швейцария в уникалната за България церемония за спортистите ветерани и юбиляри.

От страницата за забава: Телевизори „хвърчат“ от терасите във Видин по време на световното; Избраха новите мис и мистър в крайдунавския град; Наградиха заслужила деятелка на театъра в Монтана; Художниците в града на Огоста откриха сезона с изложба.

Обяви от общинските управи на Берковица, Бяла Слатина и Козлодуй, предложения за имоти, коли и работа – това ще намерите още на страниците на „Конкурент“.