Свят

Сърцето на 22-годишна рускиня спря след посещение при брат й от военните

  02.12.2022 11:47             
Сърцето на 22-годишна рускиня спря след посещение при брат й от военните

В предградията на Москва 22-годишна жена е починала от инфаркт. Това се случило в момента, в който представители на военната служба дошли за по-малкия й брат, който се укривал от военна служба.

Според Московски комсомолец всичко се е случило на 30 ноември в градския район Лосино-Петровски, когато представители на службата за военна регистрация и записване са планирали посещение в апартаментите на наборници.

По време на рейда те нахлули в апартамент в къща на улица Горковская, където живеел наборник, който не се явил във военната служба по дневен ред и не отворил вратата. Когато на домофона позвънил районният, отговорило момичето, натискайки бутона за отваряне на вратата.

Докато представителите на военната служба и районният полицай се качвали към апартамента, чули стенания. В апартамента те видели момиче на пода, а самият наборник извършвал реанимация.

Според младия мъж преди година починали майка му и сестра му, а вторият им баща живеел отделно. В същото време по-малката  сестра имала сърдечни проблеми и използвала пейсмейкър. Той обяснил, че сестра му го събудила, като му казала за посещението на районния полицай, след което паднала.

Пристигналите на място парамедици констатирали смъртта й.