Бизнес Събития

ШОУТО НА ГОДИНАТА: Краси Радков сътвори невиждан купон по време на дегустация на винарска изба „ШаТони“

  27.11.2022 11:30             
ШОУТО НА ГОДИНАТА: Краси Радков сътвори невиждан купон по време на дегустация на винарска изба „ШаТони“

В невиждано шоу се превърна дегустацията на червени вина, произведени от Винарска изба „ШаТони“, организирано в съботната вечер в хотелски комплекс „Ариел“. Домакинът на събитието – строителният предприемач и ценител на хубави вина Тони Йорданов, покани Краси Радков, който сътвори невиждан купон. Освен скечове, вицове и песни комикът от Ребърково разсмя до сълзи присъстващите в ресторанта на 4-звездния хотел. Градусът на напрежението подгряваше навреме и с мярка най-известният диджей в Северна България – DJ Barter Димитър Димитров.

Преди на сцената да се развихри Радков обаче гостите на събитието се запознаха с качествата на реколта 2021-а от червени вина: Каберне Совиньон, Каберне Фран и Мерло /за еликсирите, техните качества и с какви мезета се приемат ще разкажем отделно – б.р./.

Обичайно технологът Красимир Андреев и собственикът Тони Йорданов изненадаха и с нещо повече – предложиха най-новия си продукт – Врачански мискет, набран от масиви край Мизия.

Гостите, сред които имаше прокурори, банкери и бизнесмени от Монтана през Боровци до Белоградчик, както и от Искърското дефиле, останаха впечатлени от вкусната кухня, с която бяха посрещнати. На масите бяха отбелязани два рождени дни – на мъж от Лом, който беше довел родата за 70-годишнината си, и на баба от мездренско село, която за 81 г. беше довела внуци и деца на купона.

Още за купона четете в следващия брой на "Конкурент" - вестникът на Северозапада.