Събития

Мартин Харизанов заведе млади хора в парламента

  25.11.2022 13:00             
Мартин Харизанов заведе млади хора в парламента

Членовете на ученическия Общински съвет на Враца посети народното събрание, като домакин на визитата беше врачанският народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов. 

„Имахме удоволствието да се запознаем и с народните представители Росица Кирова и Георг Георгиев, и заедно с господин Харизанов проведохме среща в Огледална зала за процесите в Народното събрание, политическата идеология на българина и значението на младите хора в политиката и гражданската активност“, казаха младите хора.

„Не всеки е подходящ за политиката, но всеки трябва да е граждански активен”, обясни им Кирова, която е в парламента по волята на избирателите във Видинско.

Групата от Враца присъства на заседание на народното събрание, където се дебатираха и гласуваха няколко законопроекта, значими за страната.

„В разходката из парламента се спряхме и на новооткритата изложба, свързваща две страни жертви на раздялата. „От двете страни на границата” бе открита в Народното събрание, с картини, показващи обичта и приятелството между България и Северна Македония.

Благодарим за предоставената възможност от г-н Харизанов чрез която Ученически Общински съвет направи още една крачка към качественото младежко включване и подкрепа за имплементиране на младежки политики“, допълниха младите хора.