Избори Събития

Деница Симеонова: Промяната не зависи само от централната власт, зависи от всички хора по места - от най-малката до най-голямата община

  03.10.2022 16:28             
Деница Симеонова: Промяната не зависи само от централната власт, зависи от всички хора по места - от най-малката до най-голямата община

“Благодарим на всички, които излязоха да гласуват вчера и ни подкрепиха отново! В тази токсична среда, беше предизвикателно посланията ни да стигнат до хората, затова ще комуникираме и обясняваме каузите, зад които стоим, по-активно. Благодаря и на целия екип, който реализира тази кампания и работи всеотдайно. Няма да спираме да работим, за да продължим промяната, която голяма част от избирателите ни показаха, че искат”. Това коментира в деня след изборите водачът на врачанската листа на “Продължаваме Промяната” магистър-инженер Деница Симеонова, която отново ще бъде народен представител от 6 МИР.

“Промяната не зависи само от централната власт, а напротив - зависи от всички хора по места, от най-малката до най-голямата община. Ще продължим да бъдем на страната на хората”, категорична е Симеонова.

От “Продължаваме Промяната” уважават избора на българския народ. “Той отрежда на ГЕРБ отговорността да направи редовно правителство и ги призоваваме да положат всички усилия в този изключително критичен момент за България. Не е невъзможно – ние го доказахме, като ръководихме на пръв поглед невъзможна коалиция и преведохме страната през едни от най-тежките кризи, които за жалост не са приключили”, коментира Симеонова.

“Няма да влезем в неморална коалиция, това обещахме на нашите избиратели и ще го изпълним. В правителство, създадено от ГЕРБ, ще подкрепяме смислени решения и законодателни инициативи, когато такива се предлагат, но и ще използваме всички парламентарни средства, за да спираме корупцията и грабежите, характерни за всички управления на Борисов досега. Ще работим, за да отиват парите там, където трябва – при хората и за свободно развитие на бизнеса”, потвърди в позицията си Деница Симеонова.