Лайфстайл

Как да открием кой цвят ни отива най-много

  30.09.2022 16:20             
Как да открием кой цвят ни отива най-много

Знаете ли, че можете да изберете цветовете на дрехите си в съответствие с тена на кожата ви? Проверете тена на кожата си и вижте кои цветове й подхождат най -добре. Сега създаването на перфектен цветен стил вече няма да е трудно!

Цветове за тонизирана кожа

Слънчите много лесно и нямате проблем с изгаряния? Вероятно имате топъл тон на кожата. Това ще бъде потвърдено от зелени вени на китките ви и златисти или зеленикави нюанси на тена ви. В този случай трябва да потърсите дрехи, вдъхновени от цветовете на природата (особено екзотичната градина). Различни вариации на червено и оранжево , като прасковени и коралови нюанси, са само за вас . Чудите ли се за жълтата рокля? Носете го без страх, защото този цвят ще се слее перфектно с вашия топъл тен. В допълнение, допълнете гардероба си с неща в маслинови, орхидеи и топло лилаво . Търсите ли нещо сдържано? Отидете на кремави, капучино и сиво-кафяви цветове. Въпреки това, определено трябва да избягвате студени и пастелни цветове, както и цветовете на скъпоценни камъни (като сапфир или аметист), което ще направи тена ви да изглежда скучен и уморен.

Цветове за студени тонове на кожата

Ако имате проблеми със слънчевите бани и вените на китките са сини или лилави, това е знак, че имате кожа с хладен тон. В допълнение, това се потвърждава от синкави тонове на кожата. Перфектни цветове за вас? На първо място, многобройни студени нюанси на синьо и лилаво , вариращи от светлосиньо до лавандула или цвета на зрялото грозде. Ще изглеждате добре и в малко по-топло светло розово, рубинено или бледо светло жълто. Разбира се, не можете да забравите за сиво, бяло и тъмно синьотова може да бъде вашата цветова база за по-официални поводи. Ако искате перфектен стил, никога не носете силно оранжево, домати червено и наситено жълто - такива ярки цветове напълно ще спорят с тена ви.

Цветове за кожа с неутрален тон

Може да ви е трудно понякога да се класирате за определен тип ключ. Няма проблем! Вероятно кожата ви е неутрална - съчетава хладни и топли тонове. Лешниковите очи също могат да свидетелстват за това. Ако отговаряте на тези изисквания, имате голям късмет - повечето цветове ще ви подхождат (с изключение на наситените ярки цветове като пурпурен или кобалтов). Всеки ден се опитвайте да носите дрехи в приглушени и леко заглушени цветове на нефрит, мръсно розово или лагунено синьо . За специални поводи изберете рокля в нюанс на сочно червено - само вие можете да изглеждате наистина специални в нея./Actualno.com