Избори Събития

Надежда Бачева: България има нужда от разумно и устойчиво управление

  30.09.2022 15:35             
Надежда Бачева: България има нужда от разумно и устойчиво управление

„Демократично кафене“ бе разположено днес в центъра на Враца, където жителите и гостите на града имаха възможност да разговарят с кандидата за народен представител от листата на „Демократична България“-обединение за област Враца Надежда Бачева.

„Демократичното кафене е нашият начин за открит диалог с хората, където можем да споделим с гражданите идеите си за бъдещото управление. Такъв ще бъде и политическият диалог, който ще води Демократична България в 48-то народно събрание – прозрачен и публичен. Днес България има нужда от разумни и устойчиви решения.

Имаме ясна програма и ясни цели, и ще работим за ефективно и разумно управление на държавата. Напълно разбирам хората, които се измориха от предизборни кампании и избори, но е изключително важно да се гласува , за да бъде преборен купеният вот. Ако избирателите искат върховенство на закона без компромиси за определени хора, изчистване на българските служби от чуждо влияние, независима енергетика, модернизация на въоръжените сили, икономическа политика на инвестициите, както и високо платени работни места, да гласуват за “Демократична България” с №25 машинно и в бюлетината., каза Надежда Бачева.

Изберете с №25 в бюлетината и преференциално със 102!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.