Избори Събития

Стотици подкрепиха ГЕРБ-СДС на закриването на предизборната кампания

  30.09.2022 11:03             
Стотици подкрепиха ГЕРБ-СДС на закриването на предизборната кампания

Стотици симпатизанти, съмишленици и граждани събра в парк „Дъбника“ концертът, с който кандидатите за народни представители на ГЕРБ -СДС за област Враца закриха предизборната си кампания.

За да заявят подкрепата си към тях, на закриващото събитие присъстваха и успешните кметове на общини - на Враца  - Калин Каменов, на Мизия – Валя Берчева, кметът на Община Козлодуй – Маринела Николова, на Оряхово – Росен Добрев и на Община Бяла Слатина Иво Цветков, областният координатор на ПП ГЕРБ – Враца Красен Кръстев и областният секретар на СДС Румен Петков, общински съветници и представители на партийните структури от цялата област.

„Трябва да спрем политиката на разрушение, да спрем с разделението в обществото, да се обединим около важни национално значими теми и да работим за сигурна, стабилна България, в която хората живеят по-добре“, подчерта водачът на листата Петя Аврамова.

Тя заяви, че единственият начин България да се върне на пътя на развитието, е с управлението на ГЕРБ – СДС. „България има нужда от стабилно, можещо управление и стабилна парламентарна подкрепа. Затова трябва да дадем своето доверие на хора, които могат, знаят, имат опита в решаването на кризи, за да изведат и този път страната ни от тежкото положение, в което се намира“, категорична беше инж. Аврамова. Тя определи като спешни антикризисни мерки потискането на инфлацията и повишаването на доходите, стартиране на Плана за възстановяване и устойчивост, както и оперативните програми.

„Две години, заради некомпетентното управление на няколко правителства, европейските средства не достигнаха до България и от тях не можаха да се възползват нито бизнеса, нито общините, нито хората“, акцентира още Петя Аврамова. По думите й незабавно трябва да стартират и всички инфраструктурни проекти, стопирани, забавени или изцяло зачеркнати в последната година, да се възстановят ремонтите на пътищата, да бъде стабилизирана финансовата политика, да се регулират доходите, без да се вдигат данъците.

„Няколко спешни мерки, които изредих и които могат да бъдат извършени само от компетентни, опитни и можещи хора. Ако Вие искате България да има такова правителство, то Вашият избор е ГЕРБ – СДС с номер 24. Заедно можем да се справим с кризите, заедно с Вас можем да се справим с хаоса в държавата!“, завърши Петя Аврамова.

В подкрепа на думите й, кметът на Община Враца Калин Каменов подчерта, че е време отново да върнем нормалността в държава. „Има изход от кризата, има и изход от хаоса и той е отборът на победителите, на знаещите и опитните хора от листата на ГЕРБ – СДС с номер 24“, каза Калин Каменов. „Тези хора тук знаят как да решават нашите проблеми, как да спрат стремглавото нарастване на цената на тока, как да има отопление за детските градини и училищата, хора, които знаят как да тръгнат оперативните програми, с които да санираме Вашите жилища, хора с които да ремонтираме заедно училищата и детските градини, в които учат нашите деца, това е екипът, който може да привлече достатъчно европейски средства към нашите градове“, увери Калин Каменов и допълни, само с отбора на ГЕРБ - СДС, Враца ще има подкрепата и опората да се развива.

Областният секретар на СДС Румен Петков изрази увереност в успеха на Коалицията ГЕРБ – СДС на изборите в неделя и сподели, че след толкова начертани разделителни линии от предишните управляващи, е време да бъдат изградени мостове. „Бъдещето на лидерите и политиките са в тези сили, които имат обща визия за развитието на България, затова ние сме заедно с ГЕРБ“, заяви Румен Петков. Той акцентира, че България не бива повече да се управлява от хора с нездрави възгледи, за да не бъдат допуснати повече национални кризи.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 24!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!