Избори Събития

„Демократично кафене“ идва и във Враца

  29.09.2022 17:10             
„Демократично кафене“ идва и във Враца

Обменете идеи и обсъдете бъдещето на България "На кафе с Демократична България" и кандидатите на обединението във Враца.

Срещата е в петък от 10:00ч. до 16:00ч. , а мястото е при бившето кино (бул. Никола Войводов).

В централната част на града, в специално обособена зона гражданите могат да се срещнат в непринудена обстановка с кандидат-депутатите от врачанската листа на "Демократична България", и да говорят с тях на чаша безплатно ароматно кафе, капучино или чай.

По този начин диалогът с избирателите е пряк и искрен, и дава възможност за непосредствено общуване по темите, които вълнуват жителите.

"Целта ни е да сме по-близо до хората и да чуем какви са техните проблеми и идеи за развитието на областта.", коментира кандидатът за народен представител от листата на Враца Надежда Бачева. Тя добави, че ще има чести и регулярни срещи с врачани.

"Демократичното кафе" включва богати възможности за запознаване на избирателите с приоритетите на "Демократична България" и идеите на обединението за бъдещото управление на страната – антикорупционна политика, електронно управление, реформи и модернизация, спиране на кражбите на държавни средства.

На място ще имате възможност да поговорите и дискутирате с кандидатите на ДБ по всички теми, които ви вълнуват за Враца и цялата област. Ще можете да обсъдите и обмените идеи как заедно да направим областта ни по-просперираща, защото всички ние можем и заслужаваме повече.

С №25 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!