Избори Събития

Росица Кирова: Обединени сме да работим за родния си край и за бъдещето на България

  29.09.2022 10:26             
Росица Кирова: Обединени сме да работим за родния си край и за бъдещето на България

Препълнена зала от ентусиазирани и амбицирани хора посрещна Отбора на Видин и водачът на листа 24 Росица Кирова, която покани на среща-разговор жителите на Видин и региона.

“От погрешно управление, от некадърно управление, от допуснати грешки страдаме всички. Цената плащаме всички. Затова днес в края на тази среща ще ви дам задача -  поговорете с близките си, с приятелите си, със съседите си. Нека всички излезем на 2 октомври и да дадем своя вот за хората, които са доказали, че могат, които са лидери, които няма да пожалят сили, време и енергия, за да върнат нормалността в държавата. Тази задача ще ни покаже колко е голям е Отбора на Видин, достатъчно ли сме сплотени и можем ли да постигнем онова, което сме си поставили за цел. А тя е нашият прекрасен край да се развива, да има работа за младите хора, да се живее достойно с адекватно отношение към всички хора, към всички социално слаби и уязвими групи”, обяви Росица Кирова.

От ГЕРБ-СДС ще работят за целенасочената, държавна политика с ясни преференции за инвеститорите в Северозападна България. Не може да има деление между хората пред празния хладилник, пред непосилните цени на храните, пред цените на горивата и електроенергията. Всички сме равни, всички сме потребители и сме граждани на България. Всички споделяме тези проблеми.

„Обединени сме да работим за родния си край и за бъдещето на България. За нас е приоритет довършването на новото трасе Видин-Ботевград и завършване на всички процедури за изграждане на тунел под Петрохан”, заявиха от Отбора на Видин и призоваха: „Пълна победа! Съкрушителна победа за коалиция ГЕРБ-СДС с номер 24 в бюлетината.Иначе ще живеем в мрак, студ и хаос. Да покажем, че сме по-силни от хаоса, давайки подкрепа за най-добрите – Росица Кирова, Тихомир Станчев, Валери Димитров, Мирослав Ангелов, Ани Арутюнян, Ангел Гошов, Румен Кънчев, Александър Матеев”.

 

С №24 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!