България

Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

  23.09.2022 20:40             
Росица Кирилова и Иван Радуловски в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (24 септември), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне една от най-големите български естрадни певици Росица Кирилова. Тя ще разкаже за турнето, което започна в началото на лятото и продължава с пълна пара. Зрителите ще разберат любопитни подробности от нея като: „Правила ли е Росица Кирилова песен за Лили Иванова?“ и „Наистина ли първият дует в живота ѝ е бил със Стефан Данаилов?“. Звездата ще разкаже и за старата си страст, която е възродила – фотографията и какво обича да заснема.

В „Събота вечер с БНТ“  зрителите ще се забавляват с импро артистите от „ШиЗи Импро Театър“ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Четиримата актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно“ и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от харизматичния певец Иван Радуловски, който ще разкрие повече за новата си песен и новия албум, по които работи. В края на разговора той ще разкаже как се е озовал зад океана и за шоубизнеса, който развива на тази мечтана дестинация.