България Спорт

БНТ излъчва финалните 2 мача на България от турнира УЕФА „Лига на нациите“

  22.09.2022 14:40             
БНТ излъчва финалните 2 мача на България от турнира УЕФА „Лига на нациите“

БНТ ще излъчи финалните участия на България в тазгодишното издание на турнира УЕФА „Лигата на нациите" с мачовете срещу Гибралтар в Разград на 23 септември по БНТ 3 от 21:45 ч. и срещу Северна Македония на 26 септември по БНТ 1 от 21:45 ч. в Скопие.

Двубоят между България и Гибралтар в Разград на 23 септември ще бъде официален дебют за новия наставник на трикольорите Младен Кръстаич, а победата или равенството ще гарантират участие на тима в Лига C  и през следващото издание през 2024 година. Мачът ще бъде излъчен по БНТ 3 от 21:45 ч. и ще се коментира от Илиян Енев, а репортер на терен ще бъде Росен Станчев. Студиото за мача България-Гибралтар започва в 21:00 ч. с водещ Иво Бързаков.

Последният мач с българско участие в турнира УЕФА „Лига на на нациите“ със Северна Македония ще бъде на 26 септември от 21:45 ч. и ще се излъчи пряко в ефира на БНТ 1. Коментатор на двубоя ще бъде Ивайло Ангелов, а репортер от Скопие -  Стефан Георгиев. Студиото преди мача ще бъде с начален час 21:00 ч. с водещ Илиян Енев.Дете открадна и шофира кола в Златна Панега
Британец отглежда 70 милиона медоносни пчели
Евродепутатите ще гласуват нов призив за приемането на България в Шенген
Община Козлодуй e с нова обслужваща банка
Атрактивен римски кораб акостира днес в Лом СНИМКИ
Пиян шофьор се вряза в група студенти в Братислава, загинаха петима