Лайфстайл

Смехът на въздушните знаци: Какъв тип хумор ни пасва според зодията?

  22.09.2022 14:40             
Смехът на въздушните знаци: Какъв тип хумор ни пасва според зодията?

Има една българска поговорка, която гласи: „Светът е оцелял, защото се е смял“. Освен това казват, че смехът е най-доброто лекарство срещу всички болести и проблеми и това е абсолютно вярно! Неслучайно именно чувството за хумор е считано за едно от най-привлекателните и атрактивни качества у хората от противоположния пол. Но има и други ползи от това да имате добро чувство за хумор, като например, да приемате нещата по-ведро и да се справяте с по-голям оптимизъм с проблемите в живота си. Това пък ще се отразява положително на психичното ви здраве. Освен това хората ще ви търсят и обичат повече.

И така, нека да обърнем внимание днес на въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей и да разберем повече за вида хумор, който на тях им приляга най-много:

Близнаци

Черният хумор е типът хумор, в който Близнаците са най-умели. Те са склонни да пускат противоречиви коментари и шеги, които не всеки би одобрил или разбрал, въпреки че в основата си те са доста смешни. Повечето Близнаци са родени стендъп комедианти, които искат да дразнят другите с дебелашките си и провокативни шеги. Уви, стилът им на хумор често не предизвиква овации у публиката, а по-скоро има обидени и засегнати хора. Това е главното, защото хората от знака Близнаци наистина не усещат, че шегите им понякога са твърде мрачни и/или дори жестоки. Освен това те често казват неща, които звучат невъзпитано или некоректно, но пък не им пука особено.

Везни

Странният хумор е видът, който най-много допада и приляга на представителите на тази зодия. Везните са много остроумни и често използват интелигентността си, за да коментират хората, използвайки обран хумор. Най-хубавото е, че по време на този процес те имат напълно неемоционално отношение и са готови да говорят направо – лице в лице, което обърква хората. Този въздушен знак е склонен да използва иронията по много умел начин, чрез който да предава шегите си. Обикновено, когато проявява характерното си чувство за хумор, човекът Везни не се смее, а е много сериозен, но пък на всички други им става доста смешно.

Водолей

Водолеят е един от най-арогантните въздушни знаци и не е учудващо, че чувството му за хумор граничи с нарцисизъм. Сатирата е стилът на хумор, който подхожда най-добре на родените в тази зодия личности. Повечето Водолеи са интелектуалци и правят всичко възможно, за да бъдат в крак с настоящите събития. Техният хумор е изпъстрен с препратки към поп културата, към популярни вицове и т. н., които адаптират към обикновени ежедневни ситуации и така забавляват околните. Водолеите се стремят хем да впечатлят хората от близкото си обкръжение със своето остроумие, хем се опитват да ги развеселят в по-тежки или банални моменти.Дете открадна и шофира кола в Златна Панега
Британец отглежда 70 милиона медоносни пчели
Евродепутатите ще гласуват нов призив за приемането на България в Шенген
Община Козлодуй e с нова обслужваща банка
Атрактивен римски кораб акостира днес в Лом СНИМКИ
Пиян шофьор се вряза в група студенти в Братислава, загинаха петима