Свят

40-годишна жена забременя за 17-ти път

  04.09.2022 13:51             
40-годишна жена забременя за 17-ти път

40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и разкри за мечтата да има 20 деца, съобщи The Sun.
Жена ражда деца от 14 години и твърди, че не се пази по принцип. „Ако Бог иска да забременея отново, нека бъде така“, казва многодетната майка. Семейството на Ернандес и нейния 39-годишен съпруг Карлос има 16 деца: шест момчета и десет момичета. Съпрузите избират за всяко дете име, започващо с буквата "К", в чест на бащата на семейството.
Сега Ернандес отново е бременна и скоро семейството ще бъде попълнено с още едно момче. Жената призна, че иска да има 20 деца. „Искаме още три момчета, за да е равен броят на дъщерите и синовете – 10 на 10”, казва майката.
Издръжката на 16 деца изисква много средства. Съпрузите харчат около 900 долара на седмица за храна - главно за училищни обеди. Ернандес обаче не се тревожи за парите. „Имаме собствена фирма за почистване и така се грижим за децата“, каза жената.
По-рано беше съобщено, че 33-годишната американка Бритни Чърч стана майка на 12 деца в продължение на 17 години и реши да спре. Една жена се стреми всяко дете да се чувства обичано.