Крими

Разследват какво е причинило огнената стихия, при която бе опожарено заведението във Видин

  21.11.2020 14:25             
Разследват какво е причинило огнената стихия, при която бе опожарено заведението във Видин

Униформени и пожарникари разследват причините довели до големия пожар в заведението в Крайдунавския парк на Видин, за което първо „Конкурент” съобщи.

Изгоря заведение във Видин, скъпо на общински съветник СНИМКИ

Началникът на районната служба по пожарна безопасност и защита на населението Димчо Горанов съобщи, че сигналът за пожара е подаден от преминаващи граждани около 19.55 часа. Към мястото на произшествието веднага били изпратени два пожарни автомобила с общо 7 души личен състав. Когато са пристигнали на мястото на вече имало екипи на районното управление на полицията във Видин.

По думите на Горанов пожарът е тръгнал от външната страна на заведението откъм река Дунав. Обхванал е част от ел. инсталацията, дървените конструктивни елементи- дървени колони и дървен покрив, имуществото, което е било вътре в самото заведение- хладилници, фризери. Горели са също пластмасови и дървени столове и маси, които са ползвани за посетителите.

По време на пожара обектът не е работил. Той е нормално електрифициран. Извършва се оглед с цел евентуално установяване на причината за пожара.