Крими

Изгоря заведение във Видин, скъпо на общински съветник СНИМКИ

  20.11.2020 23:15             
Изгоря заведение във Видин, скъпо на общински съветник СНИМКИ

Лятно заведение, близко до сърцето и джоба на общински съветник от Видин, изгоря тази вечер. Кръчмата „Летен кът“, в която сенаторът е ортак с един депутатски вуйчо, пламнала към 20 часа, съобщи източник на „Конкурент“.

Въпреки усилията на двата пожарникарски екипа, отзовали се минути след подаването на сигнала за горящата сграда, заведението е почти напълно унищожено. Местопроизшествието веднага било отцепено от полиция.

Вероятно ще има и повторен оглед утре в светлата част на деня.

Според местни хора, заведението не работи от 10 октомври. На този етап не може да се каже със сигурност дали искрата е тръгнала от късо съединение в електроинсталацията, или някой е драснал клечката на кръчмата в крайдунавския парк. В този час над Видин ръми ситен дъждец, който по-скоро не би помогнал за разрастване на огнената стихия, ако тя е тръгнала от техническа неизправност.

Паметливи припомниха, че това е вторият път, в който се налага огнеборци да тушат пламъци в това заведение. Преди няколко години „Летен кът“ пак изгоря.

Повече подробности се очаква да има в бюлетина на видинската полиция.За 24 часа Локо /Мз/ взе 2 победи срещу вечния съперник
Жени от Харманли станаха жертва на „ало“ измамници
WSJ: Стотици мъртви тела стоят в „мобилни морги“ в Ню Йорк от пролетта насам СНИМКИ
Вижте какво се случва, ако не се постави колата на ръчна спирачка ВИДЕО
Шеф на пловдивска болница: Хората са жестоко уплашени
Голяма фирма дари лаптопи на ученици от Берковица