Събития

Чоков поиска властта в ловната дружинка на Галиче, купил си арбалет

  14.02.2020 12:54             
Чоков поиска властта в ловната дружинка на Галиче, купил си арбалет

Бившият кмет на Галиче Ценко Чоков се прицели в нов пост – той ще се опита да спечели доверието на ловците в белослатинското село на събранието в събота.

На практика той отдавна е започнал тиха агитация, защото бил амбициран да стане шеф на авджиите. Обиколките по домовете на ловците включвали всички методи на убеждаване, познати от времето на управлението му в Галиче. На няколко човека, които елегантно опитали да напуснат дружинката, даже бил платен членския внос.

Хората в Галиче се питат как Ценко ще бъде дружинен председател, като има забрана да носи и притежава оръжие. В белослатинското село не на шега говорят, че Чоков си е купил арбалет, за какъвто нямало ограничение да притежава. И ако законът може да се заобиколи с оръжието, то авджиите се чудят как ще тръгват на лов, като трябва да чакат патрона си да се наспи, а това обикновено не става преди 11 часа.

Отделно от това хората били притеснени за здравословното му състояние, заради чиеито разклащане преди няколко месеца той беше пуснат под домашен арест.Атлет от Мизия е вицешампион на многобой
Варненската банкерка отново зад решетките
Мъж е под карантина в Бургас със съмнения за коронавирус
Генади Велков: Във Видин управлява мнозинство от ГЕРБ и СДС
Кобрата изгонен от САЩ като ДесиСлава
Първи случай на коронавирус в Южна Италия