Спорт

Тодор Цонев премина в ЦСКА, от семейството благодарят на треньора му

  12.02.2020 11:38             
Тодор Цонев премина в ЦСКА, от семейството благодарят на треньора му

Още един голям талант от школата на Ботев ще продължи кариерата си в роден гранд. Централният защитник Тодор Цонев от набор 2006 от днес е вече в ЦСКА. В началото на месеца пък трима от формацията /2007 г./ заминаха за Разград.

Един от най-добрите футболисти на Тодор Гарев бе харесан окончателно в последната контрола преди няколко дни в София, в която врачани удариха армейците с 3:2. Иначе бранителят е в полезрението на скаути повече от година. Миналата година той получи приз за най-добър защитник на "София къп" и логично се стигна до офертата на "червените".

Поканата за ЦСКА не е изненадваща, след като защитникът играе еднакво добре с топката по тревата, във въздушните двубои, разполага с мощен удар от дистанция и има афинитет към атаката. В ЦСКА са и други момчетата от школата на Ботев /Вр/ като Кристиан Грозданов и Иван Нешков.

Ако не бе преминал в столичния гранд, Цонев щеше да подпише вчера първия си договор с родния клуб, както това направиха съотборниците му Митко Панов, Николай Константинов и Деян Танчев.

Семейството на Тодор Цонев изразява специална благодарност към неговия треньор Тодор Гарев, който е с основна заслуга за развитието на таланта.Атлет от Мизия е вицешампион на многобой
Варненската банкерка отново зад решетките
Мъж е под карантина в Бургас със съмнения за коронавирус
Генади Велков: Във Видин управлява мнозинство от ГЕРБ и СДС
Кобрата изгонен от САЩ като ДесиСлава
Първи случай на коронавирус в Южна Италия