Лайфстайл

Цитиридис заплаши Куката с пистолет

  12.02.2020 09:53             
Цитиридис заплаши Куката с пистолет

Брутални крясъци и заплахи с огнестрелно оръжие разтърсиха вечерното шоу на бТВ и вдигнаха адреналина на зрителите, видя HotArena. 
Екшънът се разигра, след като водещият Цитиридис неочаквано размаха пистолет в ефир и заплаши с него госта си.

Напрежението нарасна минути преди края на предаването, когато Николаос се ухили зловещо, измъкна патлак под бюрото си и го насочи директно към слепоочието на актьора Мариан Вълев, по-известен като Куката. Без да се церемони, водещият се разкрещя срещу изплашената си жертва: „Балък, закрий предаването! Балък, закрий предаването!“. С изопнато от напрежение лице и вдигнати над главата му ръце, Вълев едва промълви: „Добре, добре...“.

След първоначалния шок и ужас, зрителите се окопитиха. Оказа се, че оръжието е реквизит, а Цитиридис просто е искал поне за една вечер да бъде като Мариан Вълев, който винаги играе лошо момче.  
Въпреки че Куката обича отрицателните роли, във вечерното шоу той изглеждаше укротен - факт, който обясни с напредването на възрастта си и с новата тръпка в живота му. „Вече знам какво мога, какво ме прави щастлив и от какво имам нужда. Любовта на 50 години е нещо много силно“, заяви той, но дискретно замълча коя е жената до него.  Атлет от Мизия е вицешампион на многобой
Варненската банкерка отново зад решетките
Мъж е под карантина в Бургас със съмнения за коронавирус
Генади Велков: Във Видин управлява мнозинство от ГЕРБ и СДС
Кобрата изгонен от САЩ като ДесиСлава
Първи случай на коронавирус в Южна Италия