Лайфстайл

Миро от Каризма бил влюбен във Венета Райкова

  11.02.2020 13:35             
Миро от Каризма бил влюбен във Венета Райкова

Венета Райкова получи неочаквано обяснение в любов в ефира на предаването  „Папараци”, което води в ефира на Би Ти Ви, видя HotArena.

При това не от кой да е, а от певецът Миро, тийнейджърския блян на хиляди момичета още от времето, в което с Галка жънеха успехи като дует „Каризма”.

Хитовият изпълнител имал увлечение към водещата, която тези дни издаде поредната си книга, в зората на нейната кариера. Тогава Венета бе сред репортерите в предаването „Частен случай”по БНТ.

„Чаках с нетърпение да започне предаването. Ти беше моята любимка. Живеех за онзи момент. Не знаех, че ти си онова, същото момиче”, призна Миро и озадачи водещата. Блондинката като че ли в първо допусна, че е шега, но певецът продължи с откровенията. По-късно, когато Венета се изрусила и продължила да се изявява пред камера, но вече в други предавания, той я срещал често, но не я разпознавал.

Дълго време нямал представа, че е същото момиче, заради което следял предаването по БНТ. Всеки път, когато я видел, имало „едно щрак, едно вълнение”. „Бях влюбен в теб”, завърши Миро, при което блондинката загуби дар слово за момент, пише Уикенд. Атлет от Мизия е вицешампион на многобой
Варненската банкерка отново зад решетките
Мъж е под карантина в Бургас със съмнения за коронавирус
Генади Велков: Във Видин управлява мнозинство от ГЕРБ и СДС
Кобрата изгонен от САЩ като ДесиСлава
Първи случай на коронавирус в Южна Италия