Крими

Стоян Лудия гръмна ловец при инцидент, борят се за живота на ранения

  10.02.2020 11:13             
Стоян Лудия гръмна ловец при инцидент, борят се за живота на ранения

Ловец от белослатинското село Соколаре гръмна по невнимание свой колега и го изпрати в болница, където се борят за живота на ранения, научи „Конкурент“.

Инцидентът, за който не се споменава нищо в бюлетина на ОД на МВР във Враца, е станал в неделя към 17 часа. Според информация на „Конкурент“, при слизане от автомобил, в който били жертвата Цецко и стрелецът Стоян, бил произведен изстрел. Тъй като пушката била до крака на мишената, патронът за диви свине буквално отнесъл коста на единия от двата му крака.

Авджиите подали сигнал на тел.112, а на място била повикана и линейка, която закарала Цецко в болницата в Плевен. Там лекари се борят да спасят крака му, но към този момент шансовете за това са минимални.

Самият стрелец, който е известен като Стоян Лудия, бил шокиран от случката. Той бил плътно до своя авер и дал кръв заедно с останалите ловци. Компанията се връщала от лов, преди да се случи нелепия инцидент.

Хора от Соколаре твърдят, че Стоян Лудия не е неицзвестен персонаж от крими средите, тъй като на времето в апартамента му в София била основана една от най-мощните 3-буквени групировки у нас.

Вероятно повече информация по темата ще има утре в полицейския бюлетин.Атлет от Мизия е вицешампион на многобой
Варненската банкерка отново зад решетките
Мъж е под карантина в Бургас със съмнения за коронавирус
Генади Велков: Във Видин управлява мнозинство от ГЕРБ и СДС
Кобрата изгонен от САЩ като ДесиСлава
Първи случай на коронавирус в Южна Италия