Крими

ОБНОВЕНА + СНИМКИ Зловещо убийство! Намериха 18-годишна с прерязано гърло

  11.01.2020 12:03             
ОБНОВЕНА + СНИМКИ Зловещо убийство! Намериха 18-годишна с прерязано гърло

  18-годишната Андрея  Асанова  е  била открита убита в Галиче. Зловещото убийство беляза съботния ден, за което първи съобщи "Конкурент":

  https://konkurent.bg/article/167950/zloveshto-ubiistvo-nameriha-18-godishna-s-preriazano-gurlo

  Момичето  е намерено  тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано голо гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилена, съобщава 24 часа.

  Бащата на момичето е на гурбет в Англия, а след развод майката    живее в Галиче с новия си съпруг. Андрея учила в 11 клас в гимназията "Христо Ботев " в селото. 

  Убитата била  открита от неин роднина, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като бил на безшумен режим и не го чул Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането и намерил трупа на момичето на двора.

  Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина. Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво.

  След като баща й заминал за Англия, Андрея обикновено преспивала в чичо си, който също живее в махалата. Снощи обаче братът на баща й събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща.