Крими

Разследват кървав инцидент с жандармерист

  03.12.2019 14:38             
Разследват кървав инцидент с жандармерист

Крият кървав инцидент с участието на служител на МВР, за който няма нито ред в официалния бюлетин на полицията в Монтана, научи «Конкурент».

Екшънът се е разиграл на 23 ноември по време на частно парти в заведение във Вършец. Тогава въпросният служител на вътрешното министерство, който е жандармерист, е влязъл в разправия с друг посетител на дискотеката и го е наръгал с нож. Нападнатият е получил средна телесна повреда, съобщи източник на «Конкурент», който не пожела да бъде цитиран.

От ОД на МВР потвърдиха информацията, като уточниха, че до този момент за изцепката на униформения служител няма нищо, тъй като предстои да бъде докладван в районната прокуратура на Берковица.

По данни на полицията за инцидента не е постъпвал сигнал на тел.112, не е била подавана и жалба в РУ във Вършец. 2 дни след разпрата обаче – на 25 ноември, е получен сигнал, а в управлението в курортния град е образуван заявителски материал.

Според ОД на МВР в Монтана, не е имало намушкване с нож, а жандармеристът е нанесъл порезна рана на своя опонент, но обстоятелствата тепърва ще се изясняват.