Крими

Полицията потвърди публикация на konkurent.bg за катастрофата край Бързия СНИМКИ

  18.11.2019 11:15             
Полицията потвърди публикация на konkurent.bg за катастрофата край Бързия СНИМКИ

Трима мъже и жена са ранени в катастрофа, станала в неделя следобяд на пътя в прохода Петрохан, за която информира още вчера konkurent.bg - https://konkurent.bg/article/164544/obnovena-katastrofa-bavi-trafika-prez-petrohan-snimki

Двама от пострадалите са майка и син, научи „Конкурент”. Двама от мъжете са били с множествени травми. Най-тежко за момента е състоянието на  В.В. на 57 години от Видин, който е бил зад волана на  единия от автомобилите. Късно вечерта му е направена животоспасяваща операция и състоянието му все още е критично.

Тежкият инцидент е станал около 14,30 часа. 57-годишният В.В. с   "Опел Астра" пътувал в посока София. По все още неизяснени причини на шосето край берковското село Бързия на хоризонтален път с надлъжен наклон при изкачване и суха пътна настилка навлиза в лентата за насрещно движение. Последвал сблъсък с идващото отсреща "БМВ 320 Д". Немската кола управлявал 30-годишният З.Й. от Монтана. Заедно с него пътували 53-годишната му майка Ц.П. и 26-годишният Т.Н.

При сблъсъка пострадали и четиримата. Транспортирани са в монтанската болница, където се лекуват. Лекарите се борят за живота на В.В. Състоянието на един от младите мъже в „БМВ”-то също е тежко.

При разследването на двамата шофьори са направени проби за алкохол и те са отрицателни, казаха от полицията. На място е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.