Крими

Бесен екшън в Бяла Слатина – мъж удари с мотика младеж в главата

  08.11.2019 10:42             
Бесен екшън в Бяла Слатина – мъж удари с мотика младеж в главата

Бесен екшън се е разиграл снощи в Бяла Слатина, съобщи читател на konkurent.bg - предпочитаният информационен сайт на Северозапада.

Всичко започнало след семеен скандал в дома на Л.П., който се скарал с жена си. На помощ й се притекъл нейния баща – 50-годишният Тодор П. Неканеният гост опитал да изкара щерка си от къщата, като заплашил всички с мотика. Замахнал и ударил в главата 14-годишния брат на Л.П. – Р.Ст. /запазваме самоличността на двамата участници в екшъна, докато не получим официално потвърждение – б.р./.

Според нашия източник, пострадалият е закаран в болница с 18-сантиметрова рана на главата и 14 шева. От бяла Слатина той е транспортиран към болницата в Плевен, а близките му се молят да оцелее след тежкия инцидент.

Раненият е футболист от една от местните гарнитури, а нанесената травма най-вероятно ще сложи крайй на кариерата му, твърдят неговите близки.

В бюлетина на врачанската полиция няма нищо за подобен инцидент. След екшъна от снощи, нападателят е бил разпитан, но си е останал да спи в своя дом.