България

Млада жена с опасност за живота след катастрофа

  06.11.2019 13:21             
Млада жена с опасност за живота след катастрофа

22-годишна жена е с опасност за живота, след катастрофа на пътя Плевен-Ловеч. Това съобщиха от ОД МВР- Плевен. 

На 5 ноември около 07:15 часа на път II-35 Плевен-Ловеч, на пътен участък в близост до село Брестовец, е настъпило пътно-транспортно произшествие. 22-годишна жена от Ловеч, е изгубила контрол над управлението на лек автомобил, който се е ударил с дясна странична част в крайпътно дърво. При инцидента е пострадала водачката. Съдействие за изваждане на тялото на пострадалата от огънатите ламарини, са оказали служители от РС ПБЗН – Плевен.
Тя е транспортирана в Спешно отделение - Плевен, където е прегледана и е установено, че има тежка черепно-мозъчна травма и множество тежки наранявания по тялото. С опасност за живота е и е настанена за лечение в САРИЛ при УМБАЛ гр. Плевен.
Взета е кръвна проба за наличие на алкохол и други упойващи вещества. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, автоексперт и експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство от НК. Продължава работа разследващ полицай.


 monitor.bg