Избори

Момчил Младенов: Стига сме лъскали плочките в центъра на Враца. На ред са кварталите и селата

  21.10.2019 12:19             
Момчил Младенов: Стига сме лъскали плочките в центъра на Враца. На ред са кварталите и селата

Кандидатът за кмет от БСП на община Враца инж. Момчил Младенов се срещна днес с жителите на село Бели извор. "Стига сме лъскави плочките в центъра на града. Вече са на ред кварталите и селата на Враца", заяви той. За 3 години Враца и селата са напуснати от над 3000 човека. На къде отива районът ни, трябва да има промяна, че хората си тръгват, подчерта Младенов.

Жителите на село Бели извор се оплакаха от мръсния въздух и запрашаването от циментовия завод "Холсим". В моята програма е залегнало чист въздух за врачани. Не искаме да ни тровят олигарсите като Ковачки, каза Момчил Младенов.

Заради запрашаването от завода "Холсим", хората от село Бели извор вече заболяват и има рак на дихателните пътища, каза Емил Миланов, кандидат за кмет от БСП на населеното място. Трябва да се сложат допълнителни филтри и да бъде съхранено здравето на хората, както това се прави в Австрия и в Холандия, каза той.

Според него тежките камиони разрушават инфраструктурата и улиците на село Бели извор, които са пълни с дупки.

Момчил Младенов каза, че в село Бели извор трябва да се направи чешма при църквата и гробищата. Много важно е да се оправи канала в центъра, който да бъде разширен и облицован, за да не залива къщите и да предизвиква наводнения, обясни той. Освен това спешно да се ремонтира детската градина, която е в плачевно състояние.

Изберете вашият отговорен и компетентен кмет и вашите достойни общински съветници с номер 56 в бюлетината на 27 октомври. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.