Събития

Врачански фризьор се върна с I-ва награда от международен фестивал

  01.10.2019 13:24             
Врачански фризьор се върна с I-ва награда от международен фестивал

Врачанският фризьор Венелин Огнянов се върна с I-ва награда от XXII Международен фестивал на прическата и красотата, който се проведе на 28 и 29 септември в София.

Да отидеш да се съзтезаваш на 22ри фестивал на прическата и красотата от град с има няма 50 хил , да се изправиш срещу конкурети от цяла България,Италия,Албания,Македония,Сърбия, и да спечелиш първо място, и най големият в този бранш стилист Капанов да ти стисне ръката... нямам думи това говори само за пълен професионализъм, много труд, и най вече ,че вършиш тази работа с много любов и отдаденост,браво, поздравления! Това е само един от многото поздравителни коментари, затрупали страницата във Фейсбук на успешния фризьор.

Фестивалът се организира с цел да покаже най-актуалните тенденции в прическите и да даде поле за изява на млади и утвърдени коафьори от България и чужбина.

В конкурсната програма, в шест различни дисциплини се състезават най-добрите фризьори от страната и чужбина. Способностите им се оценяват от престижно международно жури.