Крими

Подпукаха дискотека на Стефан Културиста

  13.08.2019 11:00             
Подпукаха дискотека на Стефан Културиста

Подпукаха дискотека на Стефан Културиста във Вършец при специализирана операция в курортния град, научи „Конкурент“. От областната дирекция на МВР в Монтана потвърдиха информацията, чрез бюлетина си, в който пише, че акцията е била в първите часове на неделния ден.

Между 0.30 и 4.30 часа във Вършец са проверени питейни и увеселелителни заведения. Операцията, в която са се включили ченгета, жандармеристи, пожарникари, данъчни, служители на РЗИ и Агенция „Митници“, е била насочена към опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност. Обект на проверка е била и дискотеката „Найт Таун“, която е на врачанина Стефан Културиста.

При проверката в нея са констатирани 3 нарушения по закона за закрила на детето, за което са съставени 3 акта. При проверките на общо 87 лица служителите на останалите контролни органи са съставили констативни протоколи и са установили нарушения, за които ще бъдат съставени актове спрямо административно отговорните лица. Служителите на агенция "Митници" не са открили нарушения.