Крими

Първа СНИМКА на Йорданка, загинала при катастрофата във Врачанско

  23.07.2019 13:57             
Първа СНИМКА на Йорданка, загинала при катастрофата във Врачанско

Тийнейджърка загина при зловеща катастрофа във Врачанско снощи. Както вече konkurent.bg писа момиче на 13 години е загинало при катастрофа, станала в понеделник вечерта на пътя между мизийските села Крушовица и Софрониево. Информацията за тежкия инцидент бе съобщена от полицията във Враца - http://konkurent.bg/article/156559/momiche-zagina-pri-zloveshta-katastrofa-vuv-vrachansko.

Инцидентът е предизвикан от водача и собственик на лек автомобил „Сеат“ – Вальо И. от село Бутан, който има 32-годишен стаж като шофьор. При движение с несъобразена скорост колата се обърнала, при което на място е загинало возещото се на задната седалка 13-годишно момиче Йорданка Н.Г. от Бутан.

Леко ранени са пътничката В. Д., на 13 г. от същото козлодуйско село, която е получила контузия на гръден кош,  и водачът В. И. – с фрактура на лява предмишница. Двамата са били откарани с линейки до МБАЛ „Хр. Ботев“ във Враца. Пострадалите са оставени под наблюдение, но за живота им няма непосредствена опасност, допълват от полицията.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна.

Случаят е докладван на дежурен прокурор при окръжната прокуратура във Враца.

Образувано е досъдебно производство по описа на РУ-Оряхово.

Четете повече във в. "Конкурент"