Лайфстайл

Кога е хубаво да започнеш да използваш anti age крем

  10.06.2019 14:30             
Кога е хубаво да започнеш да използваш anti age крем

Вероятно съчетанието anti age крем ти звучи доста плашещо. Истината е, че дори и да си млада е хубаво да използваш такива кремове. Ние ще ти споделим как да се пребориш с белезите на времето и защо е хубаво да започнеш превенцията, докато си млада.

Кожата е само една и по-добрият вариант е да се застраховаш сега, отколкото да използваш всевъзможни методи след това. Ясно е, че хидратацията и предпазването на кожата на лицето са от съществено значение, независимо в каква възраст се намираш. Експертите съветват да започнеш да използваш anti age козметика още докато си млада, за да предотвратиш и забавиш процеса на стареене.

Освен това е хубаво да знаеш, че времето не е единственият виновник за появата на бръчки. Излагането на слънчева светлина, стресът и умората са сред факторите, които помагат за появата на първите фини линии по лицето.

Нашият съвет е да започнеш да живееш здравословно, да почиваш повече и разбира се да се грижиш за кожата на лицето си, като ѝ даваш дневната доза хидратация и слънцезащита. Кремовете са само допълнение към здравия и свеж вид на лицето.

Cosmopolitan.bg