Спорт

Съборът в Галиче пак няма да мине без футбол, този път турнирът ще е на трева

  27.05.2019 08:36             
Съборът в Галиче пак няма да мине без футбол, този път турнирът ще е на трева

На 8 юни в Галиче по случай събора ще се проведе турнир по мини футбол за първи път на трева - на стадиона в селото. В зависимост от броя на отборите състезанието може да се проведе в два последователни дни /8-9 юни/.
Турнирът ще се проведе в две или в четири групи /в зависимост от броя на отборите/, като напред в надпреварата продължават първите два от всяка група.
Мачовете ще се играят в две полувремена по 10/15 мин. Форматът е  5+1, като смените са без ограничение и се извършват само при спряла игра.
При равен брой точки между два отбора се гледа директния сблъсък между тях, ако и тогава има равенство се гледа головата разлика на отборите.
Таксата за участие на отбор е 40 лв.
Записванията се приемат до 4 юни включително, като за записване на отбор е необходимо предаване на списък с името на тима и минимум 6 състезатели, като максималния брой е 14.
Първият и вторият ще получат купи и парични премии. Стрелец №1 и най-добрият вратар ще получат статуетки На 5 юни ще бъде изтеглен жребият, а програмата на отборите ще бъде обявена онлайн в страницата на турнира. Списъците на отборите се приемат на лично съобщение или на телефон 0898538966.