Лайфстайл

Хороскоп за 13 август

  13.08.2022 06:00             
Хороскоп за 13 август

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Денят е много необичаен – може да бъде характеризиран като „затишие пред буря” . Надарените с остра интуиция Телци непременно ще почувстват, че създалата се ситуация е сложна. Тези, които се стремят незабавно да достигнат целта, трябва да помислят за промяна на тактиката и търсене на нови пътища. И не проявявайте настойчивост там, където това не дава резултати. Няма да се оправдаят очакванията , отнасящи се до финансовото положение и няма да успеете да избегнете доста сериозни разходи. Роднините могат да бъдат обидени от Вашата потайност и нежелание да разказвате за своите планове, но пък най-близките хора ще Ви виждат в най-добра светлина. Жизненият Ви потенциал е снижен и дори действия, които обичайно Ви доставят удоволствие, сега няма да Ви радват. Възстановявайте силите си!
 

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.
 

Рак

Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия момент Обезателно се обадете! Това, което ще Ви кажат може значително да промени Вашите планове за деня, а даже и за цял живот! Напълно възможно е това да бъде още една крачка към онзи заветен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.
 

Лъв

Вероятен е успех в професионалната дейност. Днес успешно ще се справяте с преговори, а и ще успеете да реализирате своите идеи в живота. Само че понякога енергията Ви е прекомерно голяма, а това действа стряскащо на обкръжаващите. Не е зле да стоите по-настрана от хората, които са привикнали към спокоен и комфортен ритъм на работа. По подобен начин ще се подреждат нещата с близките. Вие прекалено усърдно ще насаждате привързаност към разумното, доброто и вечното, и редом с Вас ще бъде трудно на човек да се отпусне. Постарайте се, да овладеете своите пориви! Или поне някои...
 

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.
 

Везни

На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да се ориентира в създалата се обстановка. Ще се наложи да бъдете нещо като водач или добър спътник, който да помага на туриста в съвършено непознат за него град. Главното е, да не се престаравате в своята спасителна мисия.
 

Скорпион

Сърцето и тялото Ви са в 21 век, но някои Ваши емоции са изостанали в миналото. Доставете си кърпа за почистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези спомени или прекомерното Ви увлечение по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите необходимата увереност. Защо така се държите за идеи, гледни точки или философия, които вече са загубили актуалност? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.
 

Стрелец

Денят изобщо не е лош за работа. Ще успеете да се съсредоточите, и точно за това ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите направо ще Ви завидят. Постиженията Ви ще внушават уважение. Не е изключено именно във връзка с това да бъде повдигнат въпрос за Вашето повишаване в длъжност или увеличаване на заплатата. Не би трябвало и да се оплаквате и от лични проблеми. Особено радостен е факта, че близките Ви одобряват всяка Ваша инициатива, и с желание се включват в решаването на ребусите на живота.
 

Козирог

Днес , още от сутринта, ще Ви е много необходим Вашия „вграден” детектор на глупостите” - някои хора прекалено активно ще натрапват на обкръжаващите своите желания. Те няма да се стесняват да казват всичко, което Ви е удобно, стига само това да може да им помогне да се окажат там, където искат да попаднат, но в техните думи ще има малко здрав разум. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да направите корекция на своята траектория. С протичането на деня отново ще се окажете във своята стихия. Отново ще Ви бъде комфортно да бъдете самите себе си, и ще сте готови да установите истински връзки с хората.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.
 

Риби

Денят е подходящ за изучаване на други култури и самообразование. Романтичният интерес, който проявявате към човек от друга страна, може да се засили. Сега сте склонни да търсите в чувствата и отношенията на първо място приключение, а чак след това стабилност. Може да промените представата си за любов само через общуване с новите си познати. По отношение на работата - възможни са контакти с влиятелни лица.