Събития

Една различна вечер имаха в Мизия СНИМКИ

  06.08.2022 17:57             
Една различна вечер имаха в Мизия СНИМКИ

Вечер на талантите събра малки и големи артистични личности, носещи в себе си различни таланти, но най-вече сърцето им е в Мизия, похвалиха се от общинската управа.
Инициатива носи името ,,Ако имаш талант и  сърцето ти е в Мизия“.

"Основната ни цел е да открием и подкрепим таланти и бъдещи такива, не само живеещи на територията на нашия град, но и такива развили се или развиващи се на друго място, но по някаква причина оставили сърцето си в Мизия", допълниха организаторите от местната управа. 
Празничната програма започна с представени творби на 10-годишния Максимилиан Крайчев, роден в Хановер, Германия, чието сърце е толкова голямо, че побира Мизия и Хановер в едно!
Участие взеха: Мъжоретен състав гр. Оряхово, Преслава Тахирска от Мизия, Дамска вокална група при НЧ "Просвета-1915" Мизия, Танцов състав "Мизийче", София Пелова от София, Андриана Младемирова от Враца, Амелия Славчева от Мизия, Огнян Огнянов и неговият баща Борислав Борисов от Враца, Альоша Берчев от Мизия, Лъчезар Петков и Танцов състав "Северняци" при НЧ "Самообразование" - с. Селановци, Илиян Якимов от Мизия и танцов камерен състав "Шопско настроение" Плевен, Огнена група "Феникс"  Козлодуй.
"Благодарим на всички, които успяха да преборят своите притеснения, качиха се на нашата сцена и показаха какво е истинска смелост! Благодарим и на всички вас, които уважихте нашата талантлива вечер", казаха от общината в Мизия.