Лайфстайл

Жените от тези зодии подлудяват мъжете от...

  25.06.2022 09:30             
Жените от тези зодии подлудяват мъжете от...

Всяко несъвършенство може да има свой специален чар. Някои представители на зодиака са прекалено притеснени заради прекомерната си независимост или ексцентричния си характер, други си мислят, че са много кротки, а четвърти, че по-скоро вече приличат на майки, а не на изкусителки, пише jenata.blitz.bg.

Астролозите отчитат всички минуси и плюсове и казват, че представителките на три зодиакални знака са истински афродизиак за мъжете. По думите им тези дами могат да влудят абсолютно всеки мъж и наистина никой представител на силния пол не може наистина да им устои.

Дали обаче и  вие сте сред тях? Може да проверите всичко това в следващите редове.

Везни

Третото място е за тях. Една тяхна представителка може да се има като цял харем дори и за най-взискателния султан. Те са като джин от бутилката. Виртуозни красавици, които умеят да се появяват всеки път пред любимия в нов образ.

Те са очарователни, загадъчни и възхитителни, способни са да примамят всеки остроумен събеседник и внимателен слушател. Момичето Везни може да поддържа разговор ден и нощ.

Лекотата, с която вървят през живота и постоянния им оптимизъм ги прави любимци на всички. Те лесно се сприятеляват и могат да правят комплименти. За всички те са много сладки и сърдечни.

Дамите родени под този знак се отличават с красота, както физическа, така и духовна. Везните са много самокритични към себе си. Образът им трябва да отговаря на най-високите стандарти и безмислостно се коригира.

Всички момичета Везни са изключително женствени. Попадайки в трудна ситуация те често стават напълно безпомощни и често наблюдават пасивно ситуацията, чакайки външна помощ. Те са сякаш на батерии и постоянно търсят начин да освободят безкрайната си енергия. Във всеки един момент са готови да стигнат до края на света за забавни приключения.

Водолей

Момичето Водолей не иска да бъде обект на желание. То по-скоро мечтае да се превърне в най-красивото произведение на изкуството за един мъж. Тези дами са леко бавни във всичко, включително и във връзките си. Планирате да завършите първата си среща в леглото с тях? Това няма как да стане.

 Понякога поемат мъжката работа. По-често обаче съдбата ги глези. Водолеите заемат високи позиции, а жените са много секси. В същото време много хора ги смятат за луди.

Приятелите са най-доброто вдъхновение за Водолеите. Те са непринудени и обичат партитата. Много са честни и открити, очакват и същото отношение към тях. Ако жена Водолей се влюби, тя е готова да отвори душата си пред избрания.

Те са хуманисти и често са част от битки за справедливост. Те са много чувствителни към другите и не са склонни да искат комисионна в замяна. Основният им недостатък, е че са много упорити.

Дева

Момичетата дева страдат от прекомерен самоконтрол, докато пък към другите се отнасят доста демократично. Те са много емоционални, но добре умеят да управляват чувствата си. Вътрешните им стремежи остават загадка като парчета от сложен пъзел. Тези дами са сдържани и умеят да се държат сериозно и с достойнство.

Девите искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и са много податливи на влиянието на критичните коментари на другите хора. Имат добре развита интуиция, но предпочитат да разчитат на интелекта си. Животът им се основава на три стълба – изкуство, музика, литература.

Момичетата Дева са убедени, че са в състояние да се справят с всяко предизвикателство. Те се хващат за проблема като булдог кокал и се справят с него. Енергията им стига за десет жени. На Девите може да се има доверие, освен това те са отлични анализатори.

Те се отличават с доброта и търпение. Освен това са щедри, отлични съпруги, майки и любовници. Тези дами са спретнати, обичат малките партита и поддържат красотата си до старини.

Девите са много пресметливи, особено когато въпросът опира до финанси.