Събития

Виктор Кръстев връчи дипломите на 64 дванадесетокласници в СУ „Христо Ботев“-Враца СНИМКИ и ВИДЕО

  21.06.2022 10:37             
Виктор Кръстев връчи дипломите на 64 дванадесетокласници в СУ „Христо Ботев“-Враца СНИМКИ и ВИДЕО

64 зрелостници днес получиха своите дипломи за успешно завършване на гимназиален етап от курса си на обучение в СУ „Христо Ботев“-Враца.

Връчването на дипломите се състоя в двора на елитното училище, като зрелостниците бяха лично поздравени от директора на школото Виктор Кръстев.

25 дванадесетокласници получиха юбилейни грамоти за отличен успех, а с почетен знак-значка за успех от курса на обучение Отличен (6.00) и резултати от ДЗИ Отличен (5,55), за призови отличия от национални форуми и без наложени наказания от Педагогическия съвет удостои Явор Цвети Чукачев.

От името на Училищното настоятелство, бяха връчени и парични награди на зрелостниците с успех от курса на обучение Отличен (6.00) и много добър успех на ДЗИ.

На тържеството присъстваха и представители на фирма „Теклас“ и по тяхно предложение, в знак на дарение по случай 200-годишнината на училището бяха връчени 3 плакета на учениците с изявени дарби и допринесли за издигането авторитета на училището и награди за всички зрелостници. От фирмата раздадоха и подаръци на всички зрелостници.

„Днешния ден е забележим с това, че вие получавате своя първи документ за зрялост. От тук нататък всеки поема по своя път… Най-важното е да се чувствате сигурни в себе си, да знаете какво искате и какво можете, и като се обърнете назад да виждате винаги пътя към вашето училище“, каза в приветствието си Кръстев.