Спорт

Скът /Алтимир/ се завърна в областния футбол като вицешампион в "Б" група СНИМКИ

  28.05.2022 21:16             
Скът /Алтимир/ се завърна в областния футбол като вицешампион в \

Скът /Алтимир/ стана вицешампион на „Б” група във Врачанско при завръщането си в областния футбол на Врачанско. Галин Митев и компания завършиха 2:2 в последния си мач срещу Далекс Бикоборец, като събраха 41 т. /59:14/, с две повече от Далекс и Дунав 2016.

Галин Митев през първото полувреме направи асистенция на Денис Мустафов за 1:0. Енрико Михаилов вкара страхотен гол от над 30 метра второто попадение.

„Скът завърши подобаващо сезона. Не е както очаквахме, но се радваме като за първа година на 2-рото място. Ние сме и отборът с най добра голова разлика в групата. Старахме се много през сезона, благодарни сме на всички момчета, както и на толкова много хора които отвън ни подкрепяха в дъжд и пек. Краси Дечев е уникален вратар с най-малко допуснати голове. Валентин Андреев бе като скала в центъра. Водачът ни Людмил Митев пожелава здраве и успехи на своята банда и на другите отбори. Той заедно с Цветан Тинчев подготвят страхотен банкет за закриване на сезона, който ще е незабравим”, сподели Галин Митев.

Мнозина смятаха преди сезона, че Скът ще бъде като аутсайдера в групата, след като разчита само на местни момчета, но тези прогнози се оказаха далеч от истината. Отборът се превърна в страхотен колектив за нула време и с голям ентусиазъм и воля за победа във всеки мач, стигна до сребърните медали. И без пари се видя, че може да се играе истински футбол. Скът /Алтимир/ го доказа!