Спорт

Efbet не очаква Милан да изпусне титлата в Италия

  19.05.2022 13:31             
Efbet не очаква Милан да изпусне титлата в Италия

Големият финал на сезона в италианската Серия А е този уикенд. В неделя са мачовете на борещите се отбори за титлата - Милан и Интер. „Росонерите“ са лидери в класирането и имат две точки повече от градския си съперник. Букмейкърът efbet не очаква тимът на Стефано Пиоли да изпусне Скудетото. Милан гостува на Сасуоло в последния кръг и хазартният оператор дава нисък коефициент за двоен шанс Х2 в срещата. „Росонерите“ се нуждаят от само точка, за да станат шампиони на Италия за първи път от 2011 г. насам.

Милан спечели по трудния си мач на хартия срещу Аталанта с 2:0 у дома в неделя. „Росонерите“ стигнаха до победата с голове на Рафаел Леао и Тео Ернандес през второто полувреме. Двама от основните играчи на тима отново се проявиха и зарадваха тифозите на „Сан Сиро“. Сега Милан просто трябва да не загуби в гостуването си на Сасуоло, за да стане шампион. "Росонерите" имат само едно поражение в 18 визити в Серия А през този сезон - 3:4 от Фиорентина на 20 ноември 2021 г. Милан спечели седем от предходните си девет гостувания в лигата. Отборът на Стефано Пиоли обаче няма да има лек съперник в неделя. Сасуоло поднесе някои изненади през този сезон, включително победа срещу Милан на "Сан Сиро" с 3:1. „Зелено-черните“ се борят само за класиране в топ 10, но пък ще се опитат да зарадват феновете си с добра игра в последния кръг.

Другият претендент за титлата - Интер, е домакин на Сампдория и това се очаква да бъде протоколен мач за "синьо-черните". Букмейкърът efbet дава 1.15 коефициент за победа на тима на Симоне Индзаги. Рядко се вижда толкова ниска ставка за победа на който и да е отбор в Серия А. Очакванията са Интер да премине лесно през „моряците“ и да чака помощ от Сасуоло, за да защити титлата си. „Нерадзурите“ останаха в битката за Скудетото след успех с 3:1 над Каляри през уикенда. Интер в момента е в серия от четири поредни победи, като една от тях бе с 4:2 след продължения срещу Ювентус в Купата на Италия. Дори и да не стане шампион, сезонът трябва да се счита за успешен за Интер, тъй като отборът спечели два трофея – Купата и Суперкупата на страната.

Феновете на Интер обаче искат отново да видят своя отбор като шампион. Разбира се, тифозите на „синьо-черните“ ще бъдат максимално удовлетворени, ако Интер спечели Скудетото за сметка на Милан. „Червено-черната“ част от Милано ще изпадне в делириум, ако тимът на Стефано Пиоли грабне титлата. Феновете на Милан чакат своя любим отбор да вдигне Скудетото вече 11 г. За последно Милан триумфира през сезон 2010/11, а тогава Интер бе втори. Дали историята ще се повтори ще разберем на 22 май, като букмейкърът Efbet очаква Милан да стане шампион.