Събития

Последен звънец: С тържественост и емоции изпратиха Випуск 2022 на СУ "Васил Кънчов"- Враца

  13.05.2022 09:37             
Последен звънец: С тържественост и емоции изпратиха Випуск 2022 на СУ \

12 май за учениците и учителите от СУ „Васил Кънчов” бе специален и тържествен ден, посветен на зрелостниците от випуск 2022. Ден, изпълнен с ведро настроение и с много усмивки. Празникът обаче имаше и привкус на тъга. Преди пет години СУ „Васил Кънчов” отвори врати пред едни плахи и неуверени хлапета. За времето, прекарано в училище, те укрепнаха и възмъжаха и днес тръгват по пътя на живота с гордо вдигната глава, вярващи в своите възможности, окрилени от мечтите си. А училището остава като осиротяло – всяко кътче от него ще запази завинаги хиляди  красиви мигове, хиляди лудории  и неповторими спомени.

По случай последния им ден в училището за абитуриентите бе подготвено празненство с много музика, песни и изненади. Специално приветствие прочете  директорът на училището, г-н Марков, а отговорът на абитуриентката Елеонора Мирославова трогна до сълзи учителите. Особено прочувствена бе изненадата, която дванадесетокласниците бяха подготвили за своя класен ръководител и за всички учители. Те връчиха на всеки от своите преподаватели специални грамоти, като не бяха забравили и класните си ръководители от началното училище и от прогимназията.  

За доброто настроение на присъстващите се погрижи вокалната група, а ученици от 6. и 7. поздравиха всички с изпълнението на „Шопска сюита“ и на спортни танци.  

На изпроводяк учениците от 11. клас  връчиха на абитуриентите балони с пожеланието за много успехи.