Събития

Любо Ганев посети Вършец - националите играят контрола с Испания в курортния град

  11.05.2022 10:00             
Любо Ганев посети Вършец - националите играят контрола с Испания в курортния град

Волейболната легенда се срещна с кмета на Община Вършец, инж. Иван Лазаров, във връзка с предстоящите приятелски срещи на нашите национали срещу Испания, които ще се проведат на 17-ти и 18-ти май в спортната зала в курортния град. На срещата присъства и ветеранът Коста Младенов - председател на волейболен клуб „Вършец“.
Любо Ганев е впечатлен от условията, които предлага града за спорт и спортен туризъм. Високата му оценка е причината тук на десетдневен лагер да са българските национали, които ще изиграят две контроли с Испания. Любо Ганев определя града като една от основните бази за тренировъчни лагери и приятелски срещи на националите от тук насетне, а защо не и за някое първенство при подрастващите. Двете приятелски срещи с Испания ще са открити за публика и ще се състоят от 17.30 часа.
Интерес към събитието и община Вършец, проявиха и Circle media – национален спортен промоутър и спортна медия, която намира интересните и човешки гледни точки към света на спорта. Те направиха видео интервю с инж. Иван Лазаров, което ще бъде излъчено във вторник, 17-ти май.

 Нов вариант на COVID-19 плъзна из Ирландия
По време на представление: Разрешиха на внуците на Балкански да работят
Смахнато време предвижда синоптичка от НИМХ за днес
4 са новите случаи с COVID-19 в Северозапада
Трето място за ученици от СУ „Никола Войводов“ на национална конференция по гражданско образование
Местят украинците от хотелите към държавните бази. Останалите трябва да си намерят квартира под наем и работа