Спорт

Със Sesame online топ футболните събития са на клик разстояние

  04.04.2022 10:47             
Със Sesame online топ футболните събития са на клик разстояние

Предлагането на пазара на онлайн залозите става все по-голямо, но клиенти предпочитат да се връщат там, където са останали доволни. А това се отнася в голяма степен до sesame online, която за близо година се доказа като една от най-модерните и иновативни платформи за спортни  предвиждания и казино игри. Букмейкърът спечели почитатели от самото начало, като продължава да развива своя уебсайт, в който горещите предложения се виждат с просто око.

Не е необходимо да знаете футболна програма в детайли, може дори да не сте наясно кой играе днес. Достатъчно е да отворите сайта на Sesame online и горещите мачове веднага ще се визуализират пред вас. Един поглед и един клик е достатъчен, за да открием какви са възможностите за залози в някой от актуалните двубои за деня. А както знаем, Царят на спортовете има доста интензивен календар, така че на челно място в началната страница на бетинг платформата горещите предложения се сменят всеки дени, нерядко дори веднъж на няколко часа.

Ако не ни харесват мачовете, излизащи на преден план, то алтернативите са на един клик разстояние. Можем да използваме хоризонталния скрол и ще се появят нови опции, като могат да бъдат и за следващите дни, особено ако става дума за спектакли от Шампионска лига или за големи дербита във водещите първенства на Европа. Няма как в Sesame online да бъдат пропуснати най-търсените двубои, които събират погледите на публиката.

 

Кои са най-популярните пазари за топ мачовете?

Традиционните прогнози за краен изход на двубой няма как да не са основни в менюто, тъй като все така продължават да се търсят с най-голям интерес. Но освен стандартните опции 1, Х, 2 потребителите на Sesame имат още десетки варианти само в рамките на една среща, особено ако е Топ 5 първенствата на Европа.

Откакто футболните залози навлязоха в онлайн пространството, което впоследствие се превърна и в основна среда за този тип развлечение, конкретни пазари значително повишиха своята популярност сред потребителите. Без съмнение в тази категория попадат предвижданията на тема “Двата отбора да отбележат гол”. Тук винаги има два варианта, няма средно положение. Това обаче не означава, че коефициентите винаги са близки или равни. Но този пазар може да се използва не само за целия мач, а и за конкретно полувреме - най-често първото, но не само.

Предвижданията в рамките на 45 минути са все по-търсени от потребителите, включително и от тези, които имат регистрация в Sesame. Дори играта на 1, Х, 2 е по-интересна за полувреме, тъй като там предимството на фаворита в мача, ако има такъв, не е толкова осезаемо, а коефициентът съответно е по-висок. Прогнозите за резултатност също попадат в графата на най-търсените, като отдавна не говорим само за стандартната линия Под/Над 2,5 гола в рамките на мача. И тук отново има опции както за 90 минути, така и за полувреме. А защо не и за отбор - да, такива варианти са налице, като започват да се използват все повече и от крайните клиенти на платформата. Разнообразието от варианти е забележително, а от потребителите зависи да проявят изобретателност в търсене на най-добрите възможности за тях.