Здраве Събития

Рак, нелекуван от години, е погубил Миглена от Враца

  03.02.2022 15:09             
Рак, нелекуван от години, е погубил Миглена от Враца

Огромен тумор в степен на разпад, е най-вероятната причина за смъртта на 43-годишната Миглена във Враца, научи „Конкурент“.

Засега информацията е неофициална и не е потвърдена от нито една институция, но се очаква в близките часове да стане готова патоанатомичната експертиза, която да докаже същото. Днес беше извършена ексхумация на тялото.

От окръжна прокуратура обещаха да коментират информацията, когато стане готов анализът на данните от пато-анатомическото изследване. Според обвинител №1 на Враца Владимир Сираков, заключението ще бъде дадено на експерти, които не са от област Враца, за да се гарантира безпристрастността.

По информация на „Конкурент“, покойната жена е имала рак на белия дроб от около 2 години. Пиела е силни болкоуспокоителни, твърди още нашият източник, пожелал анонимност. На този етап обаче роднините не потвърждават, че са знаели за тежкото заболяване.

Според допълнително разследване на „Конкурент“ Миглена е имала и тежък диабет.

Властите разследват и защо отказът от аутопсия е подписан от сестра й Таня Иванова, а не от някой от родителите й Кольо и Цветанка Сиренярски, които са живи.

И още нещо, до което достигна нашето разследване – 6-годишният син не е единственото дете на Миглена. Той е третата й рожба, като има двама братя, навършили пълнолетие.