Спорт

Betano bonus за успешна регистрация – част от топ предложенията на букмейкъра

  03.02.2022 09:55             
Betano bonus за успешна регистрация – част от топ предложенията на букмейкъра

Конкуренцията на пазара, която водят букмейкърите, ни носи страхотни бонуси и оферти. Betano тепърва навлиза в България и за да спечели родните клиенти, предлага изобилие от промо предложения. Успешната регистрация в платформата е възнаградена с betano bonus до 300 лв., депозит в средата на седмицата носи безплатни завъртания за слотове, а всяка изпълнена мисия е поощрена с Free Bets.

Знаете ли, че Betano ще Ви изплати залога по всяко време на мача, ако той се развива в желаното русло? Без значение какъв е крайният изход, парите ще постъпят в сметката и могат да се заявят за теглене. Бонусът важи за футбол, баскетбол и тенис, а ето какви са правилата за участие в него.

 

Ранно изплащане за футболни срещи

На всеки залагащ се е случвало да прогнозира футболен двубой, който върви по план, но в заключителните минути нещо се обърква. Затова се доверете на Betano, ако предпочитате залозите на краен резултат. Ще получите ранно изплащане на печалбата, в случай че Вашият тим вземе аванс от две чисти попадения.

Например, ако заложите на победа за Реал Мадрид срещу Елче и тимът от столицата поведе в резултата с 3:1 – залогът се урежда мигновено.

Офертата е валидна за срещи от европейските клубни турнири, Първа лига и Купа на България, водещите първенства в Европа. Не се прилага при залог на събитие с 0% марж, както и при затворени селекции с Кеш Аут. Важно е залогът да бъде поставен преди първия съдийски сигнал, без значение дали участвате със система, колонка, или сингъл.

 

Уреждане на залога при 20 точки аванс

Подобно предложение е валидно за баскетболните залози в Betano. Ако заложите на двубой от Евролигата и Вашият тим акумулира аванс от 20 точки – печелите на момента.

Останалите турнири, които се класират за промоцията, са: NBA, НБЛ на България, Олимпийски игри, Световна купа.

Не се зачитат залози на живо и такива, които са направени на събитие с 0% марж. За да вземете участие в офертата, трябва да прогнозирате краен резултат, избягвайки опцията за равенство.

В рамките на няколко минути, след като тимът вземе нужния аванс, ще получите печалбата в баланса.

 

Предварителна печалба при 2 сета преднина

Обратите в тениса не са рядкост. Подобен сценарий се разви наскоро, след като Рафаел Надал обърна Даниил Медведев от 0:2. Е, ако бяхте направили залог на срещата в Betano, който е в полза на 25-годишния руснак, щяхте да получите очакваната печалба.

Гръцкият букмейкър урежда залозите като печеливши, в случай че играч поведе с 2 сета. Офертата е достъпна за мачове на сингъл за мъже от състезанията от Големия шлем (ЮС Оупън, Уимбълдън, Ролан Гарос и Аустрелиън Оупън).

Важат единствено залози на краен победител (да спечели мача), които са поставени преди старта на двубоя. Не се предлага ранно изплащане за затворени селекции с Cash Out. До няколко минути след отбелязване на победната точка, печалбата се кредитира в игралната сметка.